Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
Mam propozycję, może by utworzyć dział Sprawy intymne? Wiele osób lubi o tym pisać i czytać w Internecie, ponieważ są anonimowi, a myślę, że ze względu na profil tego forum, przydałby się taki dział. Oczywiście dla zalogowanych.
Pozostań dzieckiem, aby cię zawsze mogły kochać twoje dzieci.
Bardzo dobry pomysł, dziękujemy. Zaraz stworzymy nowy dział.
Prosimy użytkowników o niezamieszczanie suwaczków w treści postów. Suwaczki można zamieszczać w podpisie.
Prosimy o niezamieszczanie linków do serwisów konkurencyjnych! Takie linki będą przez nas kasowane!
Dziękujemy za zgłaszanie nam nachalnych reklam, zamieszczanych zazwyczaj przez nowych użytkowników. Aby zgłosić post, należy kliknąć przy nim w ikonkę z wykrzyknikiem.
Dział stworzony na http://www.bimbi.pl/viewforum.php?f=83 Jest dostępny tylko dla zalogowanych. Ze względu na tematykę, ostatnie posty z tego działu nie będą widoczne na stronie głównej. Zapraszamy do dyskusji.
Prosimy użytkowników o niezamieszczanie suwaczków w treści postów. Suwaczki można zamieszczać w podpisie.
Prosimy o niezamieszczanie linków do serwisów konkurencyjnych! Takie linki będą przez nas kasowane!
Dziękujemy za zgłaszanie nam nachalnych reklam, zamieszczanych zazwyczaj przez nowych użytkowników. Aby zgłosić post, należy kliknąć przy nim w ikonkę z wykrzyknikiem.
Gratulacje należą się misiaczce. To ona zaproponowała taki dział.
Witam! Czy istnieje możliwość założenia nowego działu o tytule "Nasze opinie o produktach"? Tam można by zakładać wątki na poszczególne produkty nie robiąc misz-maszu w jednym wątku. Myślę, że wiele mam zechciałoby się podzielić swoimi wrażeniami z korzystania butelek, smoczków i wielu innych dziecięcych produktów